Oomen Hoveniers::Veenstraat 77::5124 NC Molenschot::info [at] oomenhoveniers.nl

Diensten

Tuinaanleg

De knoop is doorgehakt! U heeft besloten om de tuin aan te (laten) leggen.

 

Een complete tuin aanleggen of slechts een kleine verandering realiseren, wij doen het zorgvuldig waarbij u verzekert bent van een goed resultaat. U ontvangt vooraf een offerte, waarin alle werkzaamheden duidelijk omschreven zijn. Nadat deze doorgesproken is en er overeenstemming is gaan wij op afspraak over tot aanleg. Om uw tuin vakbekwaam en goed aan te leggen beschikken wij over een uitgebreid machinepark en jong vakbekwaam personeel.

 

U kunt bij ons kiezen voor het aanleveren van een ontwerp en/of het aanleggen van dit ontwerp. Indien u een ontwerp van tuinarchitect of ontwerpbureau heeft kunnen wij zorgdragen voor perfecte uitvoering hiervan.

 

De volledige tuinaanleg kan door ons gecoördineerd en gerealiseerd worden, ook de bouwkundige aspecten. Hierbij kunt u denken aan, klein metsel werk, elektra, beregening, enz. De uitvoering hiervan gaat waar nodig in samenwerking met vakbekwame bedrijven.

 

Door de kleine organisatie heeft uw project altijd een vaste contactpersoon en een vast aanspreekpunt voor u tijdens het werk.

 

Oomen Hoveniers neemt de aanleg van uw tuin graag uit handen. Bel ons voor meer informatie of stuur een mail