Oomen Hoveniers::Veenstraat 77::5124 NC Molenschot::info [at] oomenhoveniers.nl

Aanleg achtertuin

Aanleg achtertuin
Gilze

In de Van Heinsbergstraat in Gilze had onze klant de knoop doorgehakt. De achtertuin moest worden aangepakt.

 

Oomen Hoveniers werd uitgenodigd voor een ori├źnterend gesprek om de eisen en wensen m.b.t. de tuin door te spreken. De klant had zelf een tuinontwerp wat als uitgangspunt werd gebruikt. Na dit doorgesproken te hebben heeft de klant wat aanpassingen gedaan en is er een ‘definitief’ ontwerp ontstaan.

 

Wij merken regelmatig dat we, door onze ervaring, adviezen kunnen geven welke goed toe toepassen zijn in het tuinontwerp en als toegevoegde waarde worden ervaren. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van materialen, inrichting, plaatsing verlichting, beplanting, etc.

 

Een paar dagen later kregen we akkoord op onze offerte om aan de slag te gaan.

Foto's
Aanleg kunstgras - Oomen HoveniersOomen Hoveniers - Aanleggen bestratingAanleg terras en looppadAchtertuin straatwerk - Oomen Hooveniers